RBN Onderhoudsproducten

Retourneren

Je hebt het recht jou bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan heb jij na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om de product(en) retour te sturen.

Indien wij de producten in goede orde ontvangen krijgt je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Echter wanneer je bijvoorbeeld meerdere producten hebt bestelt en niet alles retourneert, krijg je de verzendkosten niet terug. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@rbn-onderhoudsproducten.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is door ons.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. De verbruiksartikelen welke wij verkopen in onze webshop kunnen enkel geretourneerd worden indien de verzegeling niet verbroken is.

Een product ruilen?

Wil jij het bestelde product ruilen? Dat is geen probleem! Je mag hiervoor contact opnemen met info@rbn-onderhoudsproducten.nl . Hou er rekening mee dat je zelf de kosten voor terugzending van het product draagt.

Voor uitgebreide informatie over retourzendingen verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Gratis productadvies?
De waardering van www.rbn-onderhoudsproducten.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 642 reviews.