RBN Onderhoudsproducten

Verzendinformatie

Verzendkosten

Wanneer u een bestelling wilt plaatsen ziet u in uw winkelmand de verzendkosten van 6,95 euro inclusief btw staan. Dit is een standaard tarief dat gerekend wordt voor iedere bestelling. Wanneer uw bestelling 75 euro of meer bedraagt is de verzending gratis. Wanneer u een bestelling plaatst en deze bezorgd moet worden in België bedragen de verzendkosten 20 euro incl. btw. Dit bedrag word altijd in rekening gebracht, ook wanneer het totaalbedrag boven de 75 euro is.

Levertijd

Als wij de bestelling hebben ontvangen gaan wij met uw pakket aan de slag. Wanneer het pakket compleet is word deze overgedragen aan PostNL. Uw bestelling zal naar verwachting binnen 1 à 2 werkdagen bij u afgeleverd worden. Bestellingen die voor 15:00u geplaatst zijn worden de zelfde (werk)dag verzonden. Bestellingen in het weekend en feestdagen worden de eerst volgende werkdag verzonden. Wanneer producten moeten worden nabesteld duurt dit vrijwel altijd 1 à 2 werkdagen langer. Wanneer de producten niet voorradig zijn bij de fabrikant kan de levertijd ongeveer een week zijn.

Woont u in Asten? Dan kunnen we het ook kosteloos bezorgen, dit kan uitsluitend op afspraak! Het afhalen van producten is niet mogelijk.

Gratis productadvies?

De waardering van www.rbn-onderhoudsproducten.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 204 reviews.