RBN Onderhoudsproducten

Over RBN

RBN onderhoudsproducten is een onderdeel van VOF Vazo

Sinds juni 2019 is RBN-onderhoudsproducten in een nieuw jasje gestoken. Twee nieuwe ondernemers verzorgen uw gehele onderhoud. RBN staat voor aandacht, precisie en goed onderhoud. Om dicht bij deze punten te blijven en nog meer voor mijn klanten te kunnen betekenen, kunt u altijd terecht voor advies. Wij werken op een milieubewuste manier door gebruik te maken van gerecycled opvulmateriaal, dozen her te gebruiken en afbreekbaar product te gebruiken!

RBN-onderhoudsproducten is gevestigd in Asten en is gespecialiseerd in het adviseren en leveren van onderhoudsproducten voor uw natuursteen- en keramiek. Op de webshop vind u verschillende soorten onderhoudsproducten. Met deze producten kunt u uw natuursteen- en keramiek reinigen, beschermen en onderhouden. Sinds kort kunt u uw oppervlak ook laten doen door ons! Dit zijn producten waar ik zelf mee werk en dus ook voor 100% achtersta.

RBN-Onderhoudsproducten
Verantwoord schoon met top service

Gratis productadvies?
De waardering van www.rbn-onderhoudsproducten.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 418 reviews.