Terug naar overzicht

Seal Guard, waarom werken wij hiermee?

Wij van RBN proberen altijd ons productassortiment te verbeteren. Dit doen wij niet zomaar met ieder product. RBN staat voor kwaliteit. Daarom past Seal Guard bij ons en wij bij Seal Guard. Onlangs hebben wij ons productassortiment mogen uitbreiden met de producten van Seal Guard. In deze blog leggen vertellen wij wie Seal Guard is, leggen wij de voordelen van Seal Guard uit en benoemen we kort hun beste producten.

Seal Guard voldoet aan de kwaliteitseisen die wij stellen bij RBN-onderhoudsproducten. Niet alleen qua product voldoen zij aan de kwaliteit maar ook met levertijd. Wanneer een product bij ons niet meer op voorraad is, leveren zij de producten weer snel aan. Zo kan RBN altijd snel schakelen voor klanten, zowel voor grote bestellingen als kleintjes! Daarnaast is deze leverancier top in de communicatie. Soms wil je liever direct met de leverancier van een product spreken, deze leverancier staat daarvoor open en begrijpt dat. Je kan bij hen namelijk altijd terecht voor vragen en opmerkingen. Daarnaast hebben zij een veelgestelde vragen pagina, waarop je antwoord vindt op veel van je vragen. Wanneer je geen zin hebt om dit zelf te doen, doen wij dat graag voor je. Zo halen wij het maximale uit een samenwerking en kan jij zorgeloos je schoonmaakwerk tegemoet zien.

Wie is Seal Guard?

Seal Guard (voluit: Seal Guard Sealants) is een van origine een Australisch bedrijf en heeft zich in de loop der jaren over de hele wereld kunnen verspreiden. Seal Guard is in 2006 naar Europa gekomen waarna zij vanuit Groot Brittannië in 2007 naar Nederland zijn gekomen. Seal Guard heeft op dit moment haar hoofdkantoor in Nederland zitten.

De primeur van Seal Guard

Hoewel we later in deze blog pas ingaan op welke producten Seal Guard allemaal heeft. Konden we het niet laten om alvast een product van hen uit te lichten. Seal Guard heeft namelijk ‘s werelds eerste afdichtmiddel voor voegen en tegels die in een spuitbus zit. Zij hebben de manier van impregneren gerevolutioneerd en makkelijker gemaakt. Met dit middel kun je alle tegels én de voegen impregneren. Het is makkelijk in gebruik omdat het onzichtbaar opdroogt. Hierdoor kun je makkelijk over aangrenzende tegels heen impregneren. Na 20 minuten droogt het al. Wil je meer weten over dit product? Neem dan contact op of bekijk de Seal Guard impregneer voor voegen en tegels hier.

Voegen impregneer Seal Guard

Voegen impregneer van Seal Guard

De voordelen van de producten

Als tweede reden waarom wij met Seal Guard werken is dat het veel voordelen heeft. De producten die zij ontwikkeld hebben staan voor gemak en handigheid. Wanneer je werkt met natuursteen wil je alleen veilige producten gebruiken. Als je bijvoorbeeld een marmeren vloer hebt liggen wil je niet dat hier vlekken in komen. Zuren kunnen vlekken veroorzaken. Bij deze leverancier hoef je je daar geen zorgen om te maken. Met de unieke samenstelling zijn de producten veilig te gebruiken voor alle natuursteen. Alle producten worden gebruikt op alle soorten natuursteen. Denk bijvoorbeeld:

  • marmer
  • graniet
  • tavertin
  • Leisteen
  • Hardsteen
  • Terracotta
  • Baksteen

Dit is slechts een greep uit te gesteente waarop de producten toegepast kunnen worden. Alle producten beschermen als geen andere tegen vlekken en vuil. Tevens is er de keuze voor oliebasis of waterbasis. Beide kunnen haar voordelen hebben. Naast dat je de producten van Seal Guard kan toepassen op gesteente kun je het ook toepassen op metselwerken en stucwerk.

Impregneren met deze producten

Impregneren gaat erg makkelijk met de producten van dit merk. Ze hebben namelijk een unieke samenstelling van hun producten kunnen ontwikkelen. Zowel de producten op oliebasis als de producten op waterbasis hebben een unieke samenstelling waardoor de steen kan blijven ademen. Het voordeel hiervan is dat je na het leggen of het schoonmaken, vaak direct al kunt impregneren. Het vocht kan zich niet opsluiten in de steen en kan nog wegtrekken. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de impregneerlaag.

Heb je een impregneerlaag aangebracht? Dan is het voordeel hiervan dat deze onzichtbaar is. Je kunt hierdoor rustiger en makkelijker werken met deze producten. Wie dacht dat het schoonmaken en impregneren makkelijk had kunnen zijn?

Voor wie zijn de producten van Seal Guard?

Ben maar niet bang, alle producten kunnen door iedereen gebruikt worden. Ze worden ook gebruikt door particulieren maar ook door professionele aannemers. Ook doe-het-zelvers gebruiken de producten. Hieronder zijn ze bijzonder populair omdat ze zo gemakkelijk zijn in het gebruik.

 

De producten van Seal Guard

Seal Guard heeft verschillende producten en varianten daarop 1 en 5 liter. In totaal telt haar productaanbod 6 verschillende producten. Deze producten verzorgen het totaalaanbod voor onderhoud van alle typen steen. De producten staan voor gemak en zorgeloos gebruik. Je hoeft niet langer na te denken over welk soort middel je nodig hebt omdat ze het aanbod compact maar goed houden. Alle reinigingsproducten zijn zuurvrij maar toch enorm sterk. Alle impregneermiddelen zijn daarnaast lang ‘ houdbaar ‘ en de onderhoudsproducten makkelijk in gebruik. Hieronder volgt een opsomming over welke producten er zijn:

 

De missie van RBN

RBN staat voor gemak voor iedereen. Wij leveren producten zodat consumenten met vertrouwen kunnen werken aan hun tegels en steen. Wij staan klaar met advies en helpen daar waar nodig. Bij RBN willen wij dat iedereen een schone vloer kan hebben voor een betaalbare prijs.

Vragen of opmerkingen

Heb je na het lezen van deze blog toch nog vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten. Dit mag over het merk zelf gaan maar ook over de producten. Denk je nou; pfoe schrijf alsjeblieft nooit meer zo’n blog? Ook dat mag je laten weten. Wij staan open voor tips en aanbevelingen. Neem vooral contact met ons op.

Gratis productadvies?
De waardering van www.rbn-onderhoudsproducten.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 632 reviews.