Terug naar overzicht

Wie is Moeller Stone Care?

In deze blog vind je kort wat informatie over wie Moeller Stone Care is. Zoals u weet hebben zij verschillende producten voor het onderhouden van natuursteen. Het is hun missie om iedereen te kunnen laten genieten van hun natuursteen. De meest bekende producten van Moeller Stone Care zijn misschien wel de HMK R155, HMK S234 en HMK P324.

Dit zijn de meest ruim inzetbare producten om uw natuursteen te beschermen, reinigen en te onderhouden.

 

Geschiedenis van Moeller Stone Care

De natuusteen onderhouder HMK is al meer dan 40 jaar werkzaam in natuursteen. Zij leveren producten voor reinigen, beschermen en onderhouden. Dit doet Moeller niet alleen voor natuursteen maar ook voor keramiek en kunststeen.

In die 40 jaar hebben zij regelmatig wat productwijzigingen doorgevoerd. Zoals bijvoorbeeld bij de HMK P324 edelzeep. Dit was voorheen P24 edelzeep. Zij hebben het makkelijker gemaakt door de serie van 1, 2 en 3 te doen.

In 1977 is Moeller Stone Care opgericht door de heer Helmut Möller, wie in 2003 is overleden. Het is van origine ook een Duits merk. Het succes van Moeller Stone Care is doorgezet in de 2e generatie. De heer Jürgen Möller heeft nu het stokje over mogen nemen.

Het assortiment van HMK-producten is nu over 40 landen verkrijgbaar.

 

Missie van onze leverancier

Service verlenen en uitleg geven over hun producten staat centraal. Of het nu een particulier is die 1 flacon HMK P324 edelzeep nodig heeft, of een zakelijke klant die 20 liter HMK R155 grondreiniger nodig heeft, het maakt voor Moeller Stone Care niets uit. RBN-Onderhoudsproducten is daarom ook zeer trots om partner te mogen zijn van HMK. Wij krijgen goede feedback over de HMK-producten en leveren deze met trots.

 

Kwaliteit en duurzaamheid zitten hoog in het vaandel. Zo zie je, bijvoorbeeld op de HMK P324 edelzeep, terug dat deze biologisch afbreekbaar is. Met ervaren en goed onderlegde buitendienstmedewerkers, geven zij iedereen een advies over HMK-producten die dat nodig heeft.

 

Wil je nu graag nog meer weten over de samenwerking van RBN-onderhoudsproducten en HMK? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Schone groeten,

 

Mark van Moorsel

Gratis productadvies?
De waardering van www.rbn-onderhoudsproducten.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 632 reviews.